Behandelingen - andromeda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering > Lichaam
Huidverjonging - Versteviging - Afslanken - Lymphedrainage - Cellulitis

Lymphea

Dit is een mechanische lymfedrainage die reeds een achttal jaar door lymfologen en flebologen erkend wordt als de enige doeltreffende.
De behandeling wordt aangevuld met hoogwaardige producten voor thuisgebruik, met voedingssupplementen en indien nodig een voedingsadvies.
Skin Firm Lipo

Skin firm lipo werkt met bipolaire radiofrequentie,infrarood laser, bindweefselmassage en cavitatie d.m.v. ultrasoon. Het skin firm lipo systeem is een behandelingstechniek die probleemzones van het lichaam en het gelaat doeltreffend aanpakt.
Voor het lichaam zijn dit de alom bekende vetgevoelige gebieden als buik, billen, dijen en bovenarmen. Tevens wordt cellulitis en verslapte huid behandeld.
Bij een gelaatsbehandeling worden onder andere de verslapte halshuid, onderkin, verslapte kaakcontour, diepe neusplooi, bovenliprimpels, denkrimpels, hangende oogleden, oogwallen en rimpels rond de ogen behandeld.

Door middel van ultrasone golven en radiofrequentie wordt vet uit de vetcellen verwijderd. Dit zorgt voor een lipolyse. Hierdoor komen vrije vetzuren ,water en glycerol vrij. Deze worden afgevoerd door een mechanische vacuümroller. Bipolaire radiofrequentie verwarmt de huid tot 40° waardoor de collageen- en elastinevezels samentrekken, het celmetabolisme gestimuleerd word en zo de huid verstevigen. Een infraroodlaser zal tevens zorgen voor een snellere en diepere opwarming van het weefsel om dit proces te ondersteunen.

De behandeling wordt in kuur aangeboden van 10 tot 12 behandelingen. Voor het gelaat wekelijks en voor het lichaam 2 x per week. Om het resultaat te behouden is een onderhoudsbehandeling aangewezen om de 2 of 3 maanden.
De behandeling is veilig, ontspannend en pijnloos. 
Skin Firm Lipo
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu