Foreo - andromeda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering > Gelaat
De LUNA™ Pro

HUIDVERZORGING VOOR THUIS OP PROFESSIONEEL NIVEAU
De LUNA™ Pro bevat de krachtige Dual T-Sonic™ technologie voor een huid die er stralend, fris en jong uitziet en is ontworpen om het uniek gevoel na een behandeling te behouden tussen twee afspraken in. De LUNA™ Pro is exclusief verkrijgbaar via geselecteerde professionele kanalen en stelt huidverzorgingsspecialisten in staat professioneel advies te geven over hoe men maximaal kan profiteren van de uitzonderlijke eigenschappen.


Alle huidtypes
De LUNA™ Pro is ontworpen voor alle huidtypes vanwege de veelzijdige huidverzorgingsborstel met 4-zones en instelbare pulsatie-intensiteit. Nauwkeurige reiniging wordt bereikt door de helling van het aan reinigingsapparaat te passen en zo de zone te kiezen in functie van het huidtype.
Dual T-Sonic™ reiniging
Dual T-Sonic™ technologie refereert naar 2-punts transdermaal sonische pulsaties. De LUNA™ Pro genereert tot 2 x 8,000 pulsaties per minuut en reinigt diep en aangenaam verstopte poriën met onzuiverheden en verwijdert dode huidcellen. De huid ziet er zacht, schoon en helder uit.
Anti-ageingmodus

In de Anti-Ageingmodus reiken pulsaties onder het huidoppervlak om een jonger uitziende huid te stimuleren door de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te vervagen en de huid strakker en meer elastisch te laten aanvoelen.
Niet-irriterende, hygiënische siliconen


Het geleiden van pulsaties door gladde, ronde siliconen contactpunten maakt de diepe reiniging van de LUNA™ Pro uiterst aangenaam. Elke LUNA™ Pro is vervaardigd uit siliconen die niet-poreus zijn - beschermen tegen de ophoping van bacteriën – waardoor het het meest hygiënisch huidverzorgingsapparaat op de markt is.
Superieur design


• 450 schoonheidsbehandelingen per volledige oplaadbeurt
• Instelbare pulsatie-intensiteit
• Volledig waterbestendig voor gebruik onder de douche
• Borstels vervangen niet nodig
• Lange levensduur met 2-jaar fabrieksgarantie en 10-jaar kwaliteitsgarantie
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu