Needling - andromeda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering > Gelaat
Needling

De COSMETIC ROLL-CIT voor thuisverzorgingVerhoogt de doeltreffendheid van de Environ® huidverzorgingprodukten en instituutbehandelingen.
Micro-naaldjes doorboren de hoornlaag waardoor de collageenproductie op een natuurlijke wijze geactiveerd wordt.

Als de Cosmetic Roll-CIT samen met de Environ® produkten gebruikt wordt kan deze:
  • de huid dikker maken
  • fijne lijntjes helpen verzachten
  • littekens minimaliseren
  • helpen bij het verminderen van pigmentvlekken
  • couperose verlichten

Tevens verkrijgbaar in GOLD uitvoering.


De COSMETIC BODY ROLL-CIT voor thuisverzorging

Ook voor het lichaam.

ARKANA Microneedling Therapie

Micro-Needling is een effectieve Bio-verjongende gelaatstherapie tegen huidveroudering, rimpels, grote poriën en verslapping. Het stimuleert de natuurlijke huidregeneratie.
Micro-Needling geeft een opmerkelijk blijvende versteviging van de huid en verhoogt de opname van actieve ingredienten tot 85%. Het stimuleert collageen, elastine en hyaloronzuurproduktie en is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.
Meta Therapie

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke!- unieke methode voor:
√ Huidverjonging
√ Huidverbetering
√ Hydrateren
√ Herstellen

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu