Needling Environ - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is het?
Rollen is een pijnloze techniek waarbij je met een rollertje boordevol hele fijne naaldjes over het gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter opgenomen door de huid waardoor je op een korte tijd heel mooie resultaten bereikt!
Environ heeft 2 rollers in het assortiment: de Cosmetic Roll-CIT heeft 126 naaldjes met een lengte van 0.1mm en de Gold Roll-CIT heeft 260 naaldjes met een lengte van 0.2mm.
 
Wat doet het?
Door de kleine gaatjes die je maakt met het rollen, worden de kostbare ingrediënten die in je producten zitten maar liefst 3000% beter opgenomen door je huid. Wist je trouwens dat wanneer je niet rolt, er slechts 0.1 tot maximum 4% van de ingrediënten die in je crèmes zitten effectief opgenomen worden? Zonde!
 
Resultaat?
Je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld.
 
Iets voor mij?
Rollen is voor alle leeftijden en huidtypes, ook de gevoelige. Eigenlijk geldt, hoe vroeger je ermee start, des te langer je dankzij deze techniek een jonge en gezonde huid zal behouden. Start je later? Dan moet er éérst schade hersteld worden, maar dankzij het rollen zal je huid in een recordtempo weer in topconditie zijn!
 
Nog extra redenen nodig?
Een rolbeurt duurt ongeveer even lang als je tanden poetsen. Je moet dus amper extra tijd investeren én je boekt op een eenvoudige en snelle manier heel erg mooie resultaten! Rock ‘n rollen maar!
 
Let’s do this!
Kies aan de hand van jouw huidbehoefte het product waarvan je de werking wil verhogen:
 
Wil je werken aan...
  • Algemene huidverbetering: AVST moisturiser,      C-Quence serum, Retinol, C-boost, Hydrating Oil Capsules
  • Strakkere huid en rimpels vervagen: Avance,      Focus Frown Serum
  • Hydratatie en een vollere huid: Focus      Hydrating Serum
  • Herstel en een sterkere huid: Colostrum Gel
 
TIP: Heb je een behandeling geboekt bij een Environ skincare specialiste? Neem je roller mee, zodat zij deze tijdens de gelaatsbehandeling kan inschakelen. Zo behaal je betere resultaten!
Needling
NeedlingBody
NeedlingFocus
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
BTW: BE0579935581
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu