Nieuws - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vakantie
LimitedEdition
Radiance+


LASH VOLUME LIFTING

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Perfect Eyelash past deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.We maken namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken behouden.
Perfecte wimpers!


Nieuw!
Voor thuisgebruik!

Het DF Mobile apparaat is een revolutionair apparaat voor een mooie, gezonde huid. Het is een fantastische tool die zacht en veilig is voor de ervaren Environ skincare gebruiker en dagelijks gebruikt mag worden.
Het DF Mobile apparaat helpt bij de opname van significant hogere concentraties actieve ingredi├źnten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft. Hierdoor verbetert de gezondheid en het uitzicht van de huid. Het resultaat wordt nog versterkt naarmate het apparaat vaker gebruikt wordt.
VOOR WIE
Het DF Mobile apparaat is geschikt voor klanten die de professionele behandelingen thuis willen verderzetten om sneller voordeel te halen uit de skincare producten op volgende zones:
  • Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes
  • Bovenliplijntjes
  • Hyperpigmentatie door zonneschade
  • Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en kelo├»d)
  • Dubbele kin

The right tool makes the difference


An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu