Suiker - andromeda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontharingen
Suikerontharing

PANDHY'S™ Suikerpasta en Gel zijn een up-to-date versie van "het goud van Cleopatra", het suikerbrouwsel wordt dus al eeuwen gebruikt.
Het product en de methode van toepassing zijn geraffineerd om hen geschikt te maken voor het instituut en te leiden tot superieure resultaten, zowel voor dames als heren.
PANDHY'S™ Suikerpasta kleeft niet aan de levende huid, verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd.

PANDHY'S™ Suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de richting van de haargroei, de pasta is op lichaamstemperatuur, dus kans op verbranding is uitgesloten.
PANDHY'S™ Suikerpasta verwijdert haren in de natuurlijke haargroeirichting. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnendringt in de haarschacht om daar het haar te omvatten. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat in de follikel, geen roodheid of irritatie.
Het is mogelijk om met de handtechniek haren te verwijderen met enkel een lengte van 1-2 mm. Zelfs ingroeiende haren kunnen we met de pasta verwijderen. We kunnen dus ontharen in de groeifase van het haar, waardoor de regeneratieperiode van het haar veel langer is en de extractie veroorzaakt een getraumatiseerde follikel. Consequenties hiervan zijn een impressieve verandering in de textuur en kleur van het opnieuw groeiende haartje.
PANDHY'S™ Suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig en er zijn geen chemische producten nodig.


Pandhy's
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu