Welness - andromeda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering > Lichaam
Peeling
Bij een lichaamspeeling worden de dode huidcellen op een ontspannende manier verwijderd. De huid voelt zijdezacht en soepel aan. Bovendien wordt ook de micro-circulatie van de cellen gestimuleerd.

Pakking
Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren, uw lichaam ontgiften, voeden, verzorgen enz. Na ongeveer 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, luisterend naar rustgevende muziek voelt u zich weer als herboren.
Ontspanningsmassage
Heeft tot doel om je tot ontspanning te brengen. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler,stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.
Hotstonemassage
Een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen. De stenen die gebruikt worden bij het masseren hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Basaltstenen staan bekend om hun vermogen de warmte lang vast te houden, waardoor er een diepgaand effect bereikt kan worden. Hot Stone Massage is een intense warmte-massage die een weldaad is voor lichaam en geest.
De hotstone massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde etherische olie.
Een Hotstonemassage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. Het verlicht spanningen en geeft energie. Deze massage ondersteunt alle niveua's van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu