Environ - andromeda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering > Gelaat
De essentie van Environ

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.
Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.
Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.
Environ
Het Environ® -gamma, een cosmeceuticum, bevatten actieve natuurlijke bestanddelen met hoge concentraties, zoals:
 • Vitamine A: Retinyl Palmitaat,Retinyl Acetaat en Retinol
 • Anti-oxidantia: Bèta-Caroteen,Vitamines C en E
 • Adaptogenen : Colostrum, Bèta-Sitosterol, Soja
 • Alpha- en Bètha-hydroxyzuren
 • Peptiden: Matrixyil® 3000 ,Tirlagen® en Matrixyl® Synthé 6®
 • Flavanoiden: Rozemarijn ,groene thee , rooiebos , honeybush thee , japanse duizendknoop
Het productengamma van Environ®  bevatten geen kleurstoffen, geen reukstoffen en geen bewaarmiddelen
en zijn dus hypo-allergeen.
Het Environ®-huidverzorgingsysteem biedt een gepersonaliseerde thuisverzorging in combinatie met intensieve instituutbehandelingen.
Dit voor :
 • Het behoud van een mooie en gezonde huid
 • Herstel van de beschadigde en de verouderde huid
 • Normalisatie van huidproblemen zoals overgevoeligheid, onregelmatige pigmentatie, onzuiverheden, acne, littekens, zonneallergie, couperose, grove poriën,..
 • Huid in conditie brengen voor en na plastische chirurgische ingrepen
 • Discovery Gelaatsbehandelingen

Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in
overleg een behandelingsplan opgesteld.
Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!


 • Ionzyme DF Gelaatsbehandelingen

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Dit apparaat met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhoogt aanzienlijk de opname van de vitaminen.
Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen. • Manuele Gelaatsbehandelingen

Environ® biedt u een programma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor mannen en vrouwen, alle huidtypes en –condities op om het even welke leeftijd en in elk levensstadium. Regelmatige  Environ® gelaatsbehandelingen kunnen helpen bij het egaliseren van de huidtextuur en teint, het reduceren van lijntjes en littekens, kortom het verkrijgen van een gezondere uitstraling van de huid.

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

Een fris gevoel van zuiverheid!

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

Vitamines, een leven lang, voor een lang leven!
 • Cool Peel System
Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ® heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen celexfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger.

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging.
Door een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur van 3 tot 6 behandelingen aangeboden voor optimaal resultaat.

Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu