Environ Gelaatsverzorging - instituut Andromeda

____________Schoonheidsinstituut
Huidverbetering op maat !
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reborn BeautifullHET VITAMINE A VERHAAL

We zijn ervan overtuigd dat de huid een leven heeft. En dat vitamine A de "zuurstof" is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er mooi en gezonder te laten uitzien.

Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care. Wanneer je vitamine A combineert met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden, dan zie - en voel - je hoe de huid er mooi kan uitzien dankzij de wetenschap. Zo helpt Environ Skin Care bij het herstellen, versterken en revitaliseren van de huid.VITAMIN STEP-UP SYSTEM

Onze huid moet het gewend raken om extra vitamines te krijgen, vooral vitamine A die van vitaal belang is om de huid er gezond, stralend en jeugdig te laten uitzien.

Environ heeft het vooraanstaande Vitamin STEP-UP SYSTEM™ ontwikkeld om de huid te helpen om geleidelijk, van het ene niveau naar het andere, gewoon te worden aan hogere doseringen van vitamine A en andere ingrediënten, zodat ze er als herboren en gezonder uitziet en aanvoelt.

De Environ moisterisers in het segment Essential Skin Care bevatten stijgende doseringen vitamine A en andere vitamines en antioxidanten. Deze moisterisers vormen de essentiële basis voor een gezondere huid want ze geven haar opnieuw de essentiële voedingsstoffen die ze verliest door het dagelijkse leven en de stressfactoren van buitenaf.Essential Skin Care
Specialist Skin Care
Perfect Skin
An De blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen Beigem
Tel: 02 269 87 18
An De Blay - Rudy Boulangier
Daalstraat 11 - 1852 Grimbergen
Tel: 02 269 87 18
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu